ຄຸນປະໂຫຍດຂອງຜັກໜອກ ທີ່ທ່ານຄວນຮັບປະທານ
ຜັກໜອກມີລົດຊາດຂົມອ່ອນໆກິ່ນຫອມ ແລະເປັນພືດທີ່ກິນສົດໆໄດ້ທັງກ້ານ ແລະໃບຈຶ່ງເປັນຜັກທີ່ມີລົດຊາດເຂັ້ມຂຸ້ນນອກຈາກນຳໄປເຮັດອາຫານແລ້ວຜັກໜອກຍັງນຳມາຄັ້ນປະສົມນໍ້າຕານເລັກນ້ອຍເປັນນໍ້າສະໝຸນໄພດື່ມໃຫ້ລົດຊາດຫວານຫອມເຢັນຄໍຜັກໜອກຈະຊ່ວຍລະບາຍຄວາມຮ້ອນແກ້ອາການອ່ອນເພຍ, ບຳລຸງຫົວໃຈ, ບຳ ລຸງສະໝອງ ຊາວຈີນເຊື່ອວ່າຜັກໜອກແກ້ຊໍ້າໃນເຮັດໃຫ້ເລືອດກະຈາຍຫາຍຟົກຊໍ້າໄວຂຶ້ນ.
- - ຊ່ວຍຫຼຸດຄວາມເຖົ້າຍ້ອນອາຍຸ ແລະໄວ.
- - ຊ່ວຍເສີມສ້າງ ແລະກະຕຸ້ນການສ້າງຄໍລາເຈນ ແລະອີລາຕີນ.
- - ຊ່ວຍບຳລຸງ ແລະຮັກສາສາຍຕາ, ຟື້ນຟູອ້ອມດວງຕາເພາະຜັກໜອກມີວິຕາມິນເອສູງ.
- - ຮັກສາອາການອັກເສບບວມແດງ.
- - ບຳລຸງປະສາດ ແລະສະໝອງ.
- - ແກ້ອາການປວດຫົວ ແລະເຈັບຫົວຂ້າງດຽວ.
- - ແກ້ອາການວິນຫົວ ແລະຊ່ວຍຜ່ອນຄາຍຄວາມຄຽດ.
- --------------
- ຮຽບຮຽງໂດຍ: ຟ້າ
- ພາບ ແລະຂ່າວຈາກ: ໜັງສືພິມເສດຖະກິດ-ສັງຄົມ