ຄຸນປະໂຫຍດຂອງໝາກແຫ້ວ
ໝາກແຫ້ວເປັນພືດລົ້ມລຸກ ແລະ ເປັນພືດທີ່ມີຄຸນຄ່າທາງອາຫານສູງເພາະອຸດົມໄປດ້ວຍທາດໂພແທສຊຽມທີ່ຈຳເປັນສຳລັບຮ່າງກາຍ. ນອກນັ້ນ, ຈະຊ່ວຍຮັກສາໂລກໄດ້ດັ່ງນີ້:
- ຊ່ວຍບຳລຸງຮ່າງກາຍ.
- ຫຼຸດອາການເປັນໂລກເບົາຫວານ.
- ຊ່ວຍລົດໄຂ້ ແລະ ແກ້ອາການຮ້ອນໃນ.
- ຊ່ວຍລົດໄຂມັນໃນເສັ້ນເລືອດ.
- ຊ່ວຍບຳລຸງກ້າມຊີ້ນ.
- ຊ່ວຍບັນເທົາ ແລະ ແກ້ອາການຮ້ອນໃນ ແລະ ອາຫານຄາຍນ້ຳ.
- ຊ່ວຍບໍາລຸງຮ່າງກາຍໃຫ້ແຂງແຮງ.
- ຊ່ວຍບັນເທົາອາການຄໍອັກເສບ.
- ຊ່ວຍຂັບຂອງເສຍອອກຈາກຮ່າງກາຍ.
- ຊ່ວຍຮັກສາໂລກເບົາຫວານ ແລະ ຄວາມດັນເລືອດສູງ.
- ຊ່ວຍຂັບນ້ຳນົມ ແລະ ຂັບປັດສະວະ.
- ຊ່ວຍຢຸດຢັ້ງ ແລະ ຂ້າເຊື້ອແບັກທີເຣຍ.
- ຊ່ວຍບໍາລຸງປອດໃຫ້ແຂງແຮງຂຶ້ນ ແລະ ເຮັດວຽກໄດ້ຢ່າງມີປະສິດທິພາບ.
ວິທີນໍາໃຊ້:
- ໃຫ້ນໍາໝາກແຫ້ວປະມານ 60 ກຣາມຕົ້ມລວມກັບແມງກະພຸ່ນ 60 ກຣາມ ມາກິນຈະຊ່ວຍຫຼຸດຄວາມດັນເລືອດສູງໄດ້.
- ໃຫ້ນໍາໝາກແຫ້ວປະມານ 5 ຫົວມາຕົ້ມລວມກັບເປືອກໝາກກ້ຽງແຫ້ງນໍາມາກິນຊ່ວຍຫຼຸດອາການຄວາມດັນເລືອດສູງ.
- ໃຫ້ນໍາໝາກແຫ້ວສົດມາທຸບໃຫ້ພໍແຕກແລ້ວນໍາໄປຕົ້ມນ້ຳດື່ມ ຫຼື ຫາກຢາກກິນສົດກໍ່ໄດ້ເຊັ່ນກັນຈະຊ່ວຍແກ້ອາການຮ້ອນໃນ ຫຼື ເຈັບຄໍໃຫ້ດີີຂຶ້ນໄດ້.
- ໃຫ້ນໍາໝາກແຫ້ວມາຕົ້ມໃຫ້ຮ້ອນພ້ອມປະສົມກັບເຫຼົ້າ 2 ຈອກ ຈະຊ່ວຍໃຫ້ປັນຫາເລືອດອອກທາງທະວານໜັກດີຂຶ້ນ.