ເຕັກນິກການກຳຈັດກິ່ນຄາວປາ
ເຊື່ອວ່າຫຼາຍຄົນເຄີຍພົບບັນຫາກິ່ນຄາວຂອງ ອາຫານທີ່ຍາກຈະແກ້ໄຂ ເຮັດໃຫ້ອາຫານຈານເດັດຂອງເຮົາໝົດຄວາມແຊບ ມື້ນີ້ມີເຄັດລັບມາຝາກພຽງໃຊ້ແຕ່ນໍ້າໝາກນາວ ຫຼື ນໍ້າສົ້ມສາຍຊູຮັບຮອງວ່າອາຫານທີ່ເຈົ້າເຮັດບໍ່ມີກິ່ນຄາວທີ່ມາຈາກປາແນ່ນອນ.
- ບີບໝາກນາວລົງໃນນໍ້າທີ່ລ້າງປາທີ່ທ່ານຊື້ມາພຽງແຕ່ບີບໝາກນາວກໍຈະເຮັດໃຫ້ກິ່ນຄາວບໍ່ມີ ເລີຍ ແລະວິທີນີ້ຍັງເຮັດໃຫ້ປາມີຄວາມຂາວໜ້າຮັບປະທານອີກດ້ວຍ.
- ຖອກນໍ້າສົ້ມສາຍຊູລົງໃນນໍ້າທີ່ໃຊ້ລ້າງປາປະ ມານ 2 ບ່ວງກາເຟ ແລ້ວແຊ່ຖິ້ມໄວ້ປະມານ 10 ນາ ທີ ຫຼັງຈາກນັ້ນລ້າງດ້ວຍນໍ້າສະອາດພຽງເທົ່ານີ້ກິ່ນ ຄາວຈາກປາກໍຈະຫາຍໄປ. ----------------- ພາບ ແລະຂ່າວຈາກ: ໜັງສືພິມເສດຖະກິດ-ສັງຄົມ